Eivør (FO) – fortryllende færøsk

Eivør (FO) – Koncert på Fermaten i Herning, lørdag den 23. marts 2019

De fleste kender til EIVØR. De fleste har hørt EIVØR på et eller andet tidspunkt. Men ved de virkelig hvem Eivør er og hvad hendes band kan?

EIVØR skrev og udgav sit første album som 16-årig og bruge de næste mange år på at spille til folk festivaler, jazz festivaler og rock festivaler. Som musiker er EIVØR alsidig som noget andet. Hun har mørke dybe sange om tåge på Færøerne og lette rammende sange om kærlighed og de er alle hyllet ind i trommer, synths, guitar og ikke mindst Eivør’s fortryllende vokal.

Efter godt 2 år på landevejen, udsolgte debut shows i UK, kæmpe shows i USA og flere shows end nogensinde før i Sverige, er Eivør nået til hendes næste studiealbum. Først er hun dog lige med til at indspille og skrive soundtracket til BBCs TV/Netflix satsning ’Last Kingdom’. Den nye plade er sat til at udkomme i 2019 – dog ikke med en officiel release dato endnu.

Eivør elsker spille live i Skandinavien og derfor betyder denne tour rigtig meget for bandet. Touren kommer til at bestå af nye såvel som gamle sange og selvfølgelig med Eivør fantastiske humør.

Dato

23. mar 2019
Expired!

Tid

21:00 - 23:30

Billetpris

Forsalg: kr. 200. Medlem af MidtFolk: kr. 160.

Læs mere

Billetkøb

Sted

Fermaten
Smallegade 4, 7400 Herning
Billetkøb

Vi samarbejder med: