Folkfestival i Søby

Den 12. august inviterer MidtFolk og Fermaten til folkfestival i de historiske omgivelser i Søby. Vi kan allerede nu løfte sløret for de første to artister på programmet. Resten vil blive offentliggjort

IDA WENØE

Ida Wenøe startede sin musikalske karriere som frontfigur i folk-trioen Boho Dancer, som fik succes i Danmark efter de vandt DR Karrierekanonen i 2011. I 2014 gik hun solo og udgav i 2015 debutalbummet ”Time of Ghosts” i Norden. Albummet fik flot respons, særligt fra udlandet, og Wenøe spillede koncerter og showcase festivaler over hele Europa og i Nordamerika. “Time of Ghosts” udkom i England i 2017 til rigtig flotte anmeldelser og blev fulgt op 2 live turneer. En succesfuld optræden på SPOT Festival samme år banede vejen for en udgivelse i Tyskland, Østrig og Schweiz i februar 2018.  Resten af foråret brugte Wenøe på massiv tour aktivitet i Wales, USA, Italien, Tyskland, Østrig, Danmark og Pakistan. Siden har hun udgivet albummet “The Things We Don´t Know Yet”, og i 2023 forventes det, at hun udgiver sit 3. album.

ANTONIUS

Antonius Band er still going strong, selvom gruppen har snart 40 år på bagen og tre af gruppens medlemmer har været med helt fra starten. Repertoiret har i mange år været stærkt præget af  irsk/amerikansk folk(rock) samt 60’er-70’er-rock, hvilket kan høres på de to CD’er, gruppen har udgivet. Den velkendte stil med tætte vokalharmonier og instrumentalspil er stadig kendetegnende, men de seneste par år er der kommet nye boller på suppen – eftertænksomheden har bredt sig, og det har resulteret i flere selvkomponerede sange. Desuden er  repertoiret blevet bredere med større fokus på tekster og fortællinger bag musikken.

Dørene åbner klokken 15.00, og første navn går på scenen klokken 16.00.

Med i prisen på billetten er også indgang til museet i Søby Brunkulslejre, så hvis man ankommer i god tid, kan man opleve historien om brunkulslejrene inden en eftermiddag og aften fyldt med musik.

 

  • Priser:

    Kr. 295/255

Dato

12. aug 2023
Expired!

Tid

16:00 - 23:30

Læs mere

Billetkøb

Sted

Søby Brunkulsmuseum
Billetkøb

Vi samarbejder med: