Kajsa Vala

Koncert på Fermaten, Herning lørdag 21. november 2020

Kajsa Vala har haft et travlt 2019 på landevejen, både som 3. live-medlem på Psyched Up Janis’ efterarstour og med sin egen musik – både med fuldt band og på en velbesøgt nærværende akustisk efterårsturne i hele Danmark. I efteråret 2020 er hun klar til at udgive sit tredje album og d. 24. april udgiver hun første single herfra. “Une Drop” er et hjertesuk til tiden der flyder og en konstatering af, at vi ikke kan stoppe den.

“Som fuldtids musiker, sangskriver i konstant bevægelse fremad, bliver man som menneske og mor i sine lå pauser mindet om, at man ikke får tiden tilbage. Og den situation vi og verden star i lige nu giver os ingen anden udvei, end at dyrke det nære og det eftertænksomme – det passer denne sang rigtig fint ind i”, fortæller Kajsa om den nye single.

Med nærværende sangskrivning og vokalpræstation understøttet af fremragende guitarspil er “Une Drop” det, man næsten kan kalde en Kajsa Vala-klassiker. Et univers, hun har dyrket altid og som har skabt det nærvær og den intimitet, der gør, at hun til stadighed vokser i folks hjerter – i særdeleshed på den danske live-scene, hvor flere og flere har fået ørene op for hendes støvede americana-pop.
Oplev Kajsa Vala og hendes velspillende band på Fermaten

Dato

21. nov 2020
Expired!

Tid

21:00 - 23:30

Billetpris

Forsalg: kr. 200. Medlem af MidtFolk: kr. 160.

Læs mere

Billetkøb

Sted

Fermaten
Smallegade 4, 7400 Herning
Billetkøb

Vi samarbejder med: