Laura Mo Band

Fermaten Take Away

Koncert ved Koncert ved Søby Brunkulsmuseum, onsdag 12. juni kl. 19.00
Pris: 40,- for at komme ind på Museumsområdet.

Ifbm. Kulturfest Herning leverer Fermaten musik ud af huset, så borgere i Hernings omegnsbyer kan få en koncert i deres område.  Onsdag d. 12. juni holder Fermaten koncert ved Søby Brunkulsmuseum med sangerinden Laura Mo & Band.

På forunderlig vis lykkes det altid for Laura Mo, at nå utroligt tæt på sit publikum. Hun formår, under hele sin koncert, at holde hele salen i et kærligt jerngreb. Dette uanset om man oplever Laura som solist eller hun optræder med sit band. Laura Mo er en virkelig original artist, og hendes koncerter er på samme måde en ret enestående oplevelse, som man efterfølgende nok aldrig helt kan ryste af sig.

Laura Mo spiller bl.a. guitar, 5-strenget banjo, klaver, stortromme og synger. Sangene er på dansk og imellem numrene, er der altid plads til historier og spontane indfald. Hun startede med at spille på barer og caféer i Vendsyssel, hvor hun er født og opvokset. Men selv om rødderne er forankret i det nordjyske, er hun en berejst lady med hang til især amerikanske highways, som hun mange gange har cruiset. Kærligheden til de amerikanske rødder skinner igennem i Lauras optræden, hvor musikken har strejf af rhythm and blues, ubekymrethed og længsel. Lyrikken er dansk og underfundig.

En anmelder på Tønder Festival 2017 skrev: ”Laura Mos særkender er hendes smukke, lyse ungpigestemme og hendes velskrevne danske tekster, hvor poesi møder humor på et hverdagspræget, mundret dansk. Et godt eksempel er sættets tredje sang, en ironisk hyldest til Leonard Cohens tidligere manager Kelly Lynch, der stjal alle hans penge, så han var nødt til at tage ud at turnere for første gang i 15 år – til glæde for os alle. Et andet, lidt mere alvorligt, er ”På Perronen”, en historie om en kvinde, der venter forgæves på sin elskede på en station, og om hvad hun gør, da hun indser, at hun er blevet droppet.”

Laura Mo Band består af Laura, på vokal og et hav af forskellige instrumenter, samt bassist og guitarist.

Dato

12. jun 2019
Expired!

Tid

18:00 - 21:00

Billetpris

Kr. 40 for adgang til Brunkulsmuseet. Intet forsalg.

Læs mere

Fermaten.dk

Sted

Søby Brunkulsmuseum
Fermaten.dk

Vi samarbejder med: