Mike Andensen

Frokostkoncert – Alene og milevidt omkring
Mike Andersen – frokostkoncert på Fermaten i Herning, 28. september 2019

En af Danmarks stærkeste stemmer og bedste guitarister, Mike Andersen, tager på turné med sin musik helt alene. Han møder op foran publikum med en akustisk guitar, personlige fortællinger sunget med masser af blues og soul.

Mike Andersen præsenterer sine egne nyskrevne sange fra den kommende udgivelse ”One Million Miles” i ubarberede versioner.

– Jeg er ikke en ung mand mere, og jeg havde lovet mig selv at jeg inden jeg fyldte 40 ville jeg ud og spille alene, siger den nu 42-årige Mike Andersen, der lige nåede at spille nogle solokoncerter da han var 39 år.

Mike Andersen har udgivet syv album med band, men aldrig turdet stå helt på egen ben.

Sangen ”One Million Miles” er titelnummer på Mike Andersens soloalbum, der udkommer til sommer.

– Teksten er enkel og meget ærlig om at være fraværende – at være milevidt væk selvom man står midt i et eller andet.

Når Mike Andersen tager ud på turné med ”Alene og milevidt Omkring”, så er det både med de nye sange og nogle af hans gamle kendinge i mere nøgne udgaver. Samtidig vil han fortælle om både sangene og sit liv undervejs.

– Jeg har delt meget i mine tekster men har ikke tidligere stået og talt om mit liv. Til solokoncerterne vil jeg dyrke historiefortællingen mere.

Koncerterne har på samme måde som det nye album et meget råt og simpelt udtryk, hvor der ikke er andet end ”mikrofon på venstre fod, på min guitar og på min sang” som Mike Andersen udtrykker det.

– Jeg har altid stræbt efter at lave sange som kan holde til at blive fremført af bare mig selv og en guitar. Alligevel har jeg aldrig udgivet sange på den måde. Det er så på tide nu.

Mike Andersen er en mand, der har mange mil i støvlerne, og har mange flere mil foran sig. Han har på ingen måder planer om at droppe sit band, og glæder sig dog i første omgang til solokoncerterne.

– Jeg er blevet helt vild med det rum af intensitet, som jeg oplever, når jeg er alene med publikum, afslutter Mike.

Links til kunstneren

Mike Andersen

Dato

28. sep 2019
Expired!

Tid

12:00 - 15:00

Billetpris

Forsalg; kr. 150. Medlem af MidtFolk: kr. 110.

Læs mere

Billetkøb

Sted

Fermaten
Smallegade 4, 7400 Herning
Billetkøb

Vi samarbejder med: