Oysterband

Koncert på Fermaten, 5. februar 2020

Oysterband spiller levende folk-rock, og det har de gjort siden midt i 80’erne. Selv om musikken ikke er traditionel engelsk folkemusik, skinner kærligheden til “rødderne” igennem. “Rødderne” – og en tradition med integritet, masser af indlevelse og lidenskab, og menneskelige følelser. Folk, rock … uanset hvad vi kalder det, er det god musik! Bandet opstod i og omkring Canterbury, hvor nogle af medlemmerne studerede.

I 80’ernes England med fokus på rock og postpunk var det svært at placere Oysterband, og det var ikke særlig hipt at være et folk-band. Men musikken trak alligevel et publikum til, og de blev siden beskrevet som nogle af grundlæggerne af den engelske folkrock.

Bandet, der er en institution på den engelske folk-scene, har siden 1978 turneret i 35 lande, vundet fem BBC Folk Awards, udgivet 12 studie albums og en DVD – og de er stadig fulde af nye musikalske ideer!

Østersband?
“Oyster” i navnet “Oysterband” stammer fra bandets tidlige relation til kystbyen Whitstable i det østlige Kent, der er kendt for østers af højeste kvalitet.

Lineup:
Ian Telfer, Violin
Alan Jones Vokal
Allan Prosser, Guitar
Al Scott, Bass
Adrian Oxaal, Cello
Peter Flood, Trommer

Dato

05. feb 2020
Expired!

Tid

20:00 - 22:30

Billetpris

Forsalg; kr. 200. Medlem af MidtFolk: kr. 160.

Læs mere

Billetkøb

Sted

Fermaten
Smallegade 4, 7400 Herning
Billetkøb

Vi samarbejder med: