Ron Hacker (US) & The Hacksaws

Ron Hacker ( US ) & The Hacksaws – Koncert på Fermaten i Herning, onsdag 3. oktober 2018

Den amerikanske blues-slide guitarst Ron Hacker kommer atter til Danmark!

Ron har forelsket sig i landet langt fra Donald Trump og det dog-eat-dog life, som har været en stor del af hans liv. Et liv som han malende beskriver i selvbiografien “White Trash Bluesman”. Og som umiskendeligt høres og mærkes i hans guitarsspil og sang. I hans musikalske blues-sprog.

Ron er blevet 72, men henvendte sig fornylig og sagde, at han sjældent har følt sig bedre, og at han er klar til en turné mere i Danmark. Det bliver hans tredie med det sædvanlige hold “The Danish Hacksaws”, Esben Bach på trommer og Niels Nello Mogensen på bas. De var også med i både 2015 og 2016.

Ron Hacker, der nu bor i New Orleans, har spillet sin delta-blues i hovedsalig San Francisco i mere end 35 år og har adskillige gange optrådt på alle store festivaler der. Han har også turneret flittigt i det meste af Europa. Og til oktober 2018 kommer han igen til Danmark direkte fra en stor turné i Frankrig.

Han er kendt for sin unikke og meget energiske stil. En kompromisløs attitude der har gjort, at han flere gange er besvimet på scenen. Ron ér The Blues. Han har været ind og ud af fængsler og opdragelsesanstalter og taget hele turen ned – og op igen. Som han nu siger: ” As I’ve gotten older I’ve tried to concentrate more on playing the Blues than living them.”

Ron Hacker har udover selvbiografien ”White Trash Bluesman” udgivet 11 albums. Han har optrådt og spillet på flere film og bl.a. indspillet med Tom Waits. “He’s a prototypical bar band/honky tonk/dive/jukejoint/roadhouse kinda player”.

Så tag turen, måske for sidste gang, med “en af de rigtige” from over there.

Links til kunstneren

Ron Hackers website

Dato

03. okt 2018
Expired!

Tid

20:00 - 23:00

Billetpris

Forsalg: kr. 140. Medlem af MidtFolk: kr. 100.

Sted

Fermaten
Smallegade 4, 7400 Herning

Vi samarbejder med: